Update Corona regels

Helaas zien we het aantal Corona besmettingen weer zorgwekkend snel toenemen. Reden voor de overheid om aanvullende en strengere maatregelen te nemen. Wij willen ons graag aan deze regels houden in het belang van uw en onze gezondheid, zodat we u ook in de nabije toekomst van dienst kunnen blijven.

Onderstaande regels zijn per direct van kracht in onze praktijk:

  • Kom met slechts één begeleider van het dier naar de kliniek. Extra personen zullen door de assistente aan de balie worden verzocht buiten of in de auto te wachten.
  • Kom op de afgesproken tijd op uw afspraak, dat wil zeggen op het tijdstip dat met u is afgesproken. Dus niet te laat, maar óók niet te vroeg! Bent u toch eerder, wacht dan buiten tot aan het moment dat u aan de beurt bent.
  • Het dragen van een mondkapje in de kliniek is (nog) niet verplicht. Wij zelf dragen in de wachtkamer en spreekkamer een mondkapje en stellen het op prijs als u dit ook doet.
  • Heeft u griep en/of koortsklachten? Kom dan niet bij ons langs, laat eventueel iemand anders met uw dier komen. Bel bij twijfel voor advies.
  • Betaal zoveel mogelijk met de pin.
  • Graag bij het betreden van de kliniek uw handen ontsmetten (aanwezig in de kliniek).
  • Houd in de wachtkamer en spreekkamer minstens anderhalve meter afstand tot andere mensen, óók ten aanzien van onze dierenartsen en assistentes.
  • Wij hanteren een maximum van vier personen gelijktijdig in de wachtkamer. Hierbij moeten wij ook rekening houden met de klanten die op dat moment in de spreekkamers zijn. Als u dus ziet dat er al twee of drie mensen in de wachtkamer zijn, wacht dan buiten of vraag (vanuit de deuropening) aan de assistente of u naar binnen mag.

Wij rekenen op uw medewerking bij het naleven van deze regels! Hopelijk komen we er op deze manier met zijn allen gezond doorheen!

Het Team van Dierenkliniek Winkelhof

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is corona-4930544__340.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *