Seniorenconsult

Seniorenconsult

Wij zien dat er een steeds grotere vraag ontstaat naar verdergaande preventieve gezondheidszorg voor de huisdieren. Hierdoor hebben we het seniorenconsult ontwikkeld.

Voor de seniorenkatten (>10 jaar) en -honden (>7 jaar) hebben wij een speciaal gezondheidscontroleprogramma ontwikkeld. Halfjaarlijks doen wij bij uw dier een op ouderdomsklachten gericht lichamelijk onderzoek en aanvullend urine- en bloedonderzoeken om vroegtijdig problemen op het spoor te zijn en de kwaliteit van het leven van uw ouderwordende huisdier te optimaliseren. Bij katten wordt dit onderzoek nog aangevuld met een bloeddrukmeting, aangezien oudere katten -net als oudere mensen- soms met een verhoogde bloeddruk te maken hebben.

U kunt zich bij ons aanmelden voor dit programma. Op het totaal van de onderzoeken ontvangt u een korting van ruim 30 procent ten opzichte van wat u normaal gesproken voor het complete pakket zou betalen.

Seniorenconsult - Dierenkliniek Winkelhof & Dierenkliniek Rijnwoude

U kunt zich aanmelden voor ons seniorenconsult door een e-mail te sturen naar info@dierenkliniekwinkelhof.com of te bellen naar 071-5896868