Geschiedenis

Dierenartsen Karen van Ewijk-van Cleef en Arthur Bastiaans richtten in maart 1994 Dierenkliniek Winkelhof op. Sinds halverwege de jaren ’70 was er in Leiderdorp slechts één dierenartspraktijk gevestigd. Doordat Leiderdorp groeide en kennis van de diergeneeskunde zich sterk ontwikkelde, bestond er een behoefte aan een kliniek gespecialiseerd in gezelschapsdieren.

Vanaf het begin hebben wij een sterke groei van het aantal patiënten meegemaakt. Destijds startten we als twee dierenartsen met een parttime assistente. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een kliniek van vier dierenartsen en zeven assistentes. Eigenlijk waren wij al snel uit ons jasje gegroeid en zochten wij al jaren naar een nieuwe, ruimere locatie. Uiteindelijk vonden wij deze in 2009, doordat onze buren van Randstad Uitzendbureau hun pand verlieten. Hierdoor hoefden wij slechts een deur op te schuiven en kregen wij een verdubbeling van ons praktijkoppervlak (naar 160 m2). Hier konden wij voorlopig mee uit de voeten!

Opening Dierenkliniek Rijnwoude

De laatste jaren liepen wij ook in de grotere vestiging tegen onze grenzen aan.

Dierenarts Karen van Ewijk is opgegroeid in Koudekerk, waardoor de regio Rijnwoude voor haar altijd een zekere aantrekkingskracht heeft gehouden. Daarbij komt dat al veel dieren uit Hazerswoude, Koudekerk en Alphen patiënt bij ons zijn. De keuze was daarmee logisch om op zoek te gaan naar een extra praktijkruimte in die omgeving. Al snel kwamen wij uit op het pand aan de Rijndijk 306 in Hazerswoude-Rijndijk. Na twee maanden verbouwen, openden wij 1 juni 2016 de deuren van een gloednieuwe praktijk.

Met de twee praktijken kunt u ervoor kiezen naar de meest nabij gelegen kliniek te gaan, zodat u wellicht minder ver hoeft te reizen voor uw dierenarts. Zo kunt u nu ook in Hazerswoude terecht bij uw vertrouwde artsen en assistentes van Dierenkliniek Winkelhof en zal voor u en ons meer spreiding van de drukte over de twee locaties plaatsvinden.