Team

Arthur Bastiaans, dierenarts

Team - Arthur Bastiaans

Samen met Karen van Cleef heb ik in 1994 Dierenkliniek Winkelhof opgezet. Opgegroeid in Leiderdorp, de middelbare school (Bonaventura) doorgelopen in Leiden, ben ik vervolgens Diergeneeskunde gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Na mijn studie ben ik na het waarnemen (vakantie-invallen) in diverse praktijken in dienst getreden van (tegenwoordig) Dierenziekenhuis Rotterdam. In Rotterdam heb ik een schat aan ervaring opgedaan. Zo heb ik een goed beeld gekregen van wat ik wel en wat ik niet wilde in de diergeneeskunde. Het was een logische stap om (in partnerschap) een kliniek te starten waar we alles -naar eigen gevoel- konden opzetten.

Van jongsaf aan wilde ik al dierenarts worden. Als kind in een gezin met veel dieren, was er voor mij geen andere optie. Ook mijn vrouw en 3 kinderen hebben door de jaren gemerkt dat je regelmatig dieren verzamelt. Voor sommige dieren is geen ander huis te vinden of je bent er verknocht aan geraakt. Zo verzamel je een konijn met 3 poten, een kip met een verlamde poot, eenden en andere blijvertjes. Onze Schotse/Amerikaanse Herdershond en vissen in de aquaria completeren mijn familie.

Karen van Ewijk-van Cleef, dierenarts

Team - Karen van Ewijk

In 1992 ben ik in Utrecht aan de universiteit afgestudeerd als dierenarts. Het grootste deel van mijn studie heb ik met collega Arthur Bastiaans doorlopen. Zo zaten wij ook tijdens de co-schappen in hetzelfde groepje. Zo leer je elkaar goed kennen en weet je wat je aan elkaar hebt. Niet zo vreemd dat wij samen Dierenkliniek Winkelhof zijn begonnen. Praktijkervaring heb ik na mijn studie opgedaan bij waarnemingen op een aantal vast adressen en een langere tijd in Amstelveen. Geboren in Leiden en getogen in Koudekerk kwam ik na mijn studie weer terug om midden in Leiden te wonen! Tegenwoordig woon ik met man in Nieuw-Vennep, waar wij 4 Labradoodles hebben rondlopen. Mijn bijzondere interesses liggen op het terrein van kattengeneeskunde, nieren en urinewegen en voortplantingsorganen.

Renata Schouten, dierenarts

Team - Renata Schouten

Ik ben opgegroeid in Waddinxveen en na de middelbare school diergeneeskunde gaan studeren in Utrecht. In 2000 ben ik afgestudeerd en komen werken in het team van Dierenkliniek Winkelhof. Met mijn man en onze twee dochters woon ik in Leiderdorp. Hier zorgen wij voor onze 2 konijnen, kat en hond Kaat. Mijn bijzondere interesse ligt vooral op het gebied van aandoeningen van konijnen en knaagdieren.

Celia Admiraal, dierenarts
Team - Celia Admiraal

Sinds 2007 werk ik bij Dierenkliniek Winkelhof. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in 2001. Mijn oorsprong ligt in Katwijk en tegenwoordig woon ik samen met mijn vriend en kat Unox in Alphen.

 
Celina Rijneker, assistente

Hallo ik ben Celina en sinds 2004 werkzaam bij de praktijk.

Als kind ben ik opgegroeid in een klein dorpje en tegenwoordig woonachtig in Alphen aan den Rijn samen met mijn man, 4 kinderen en 4 ragdolls.

De liefde voor dieren zat er al vroeg in en was daarom altijd buiten met honden te vinden of bij de paarden. Thuis hebben we ook het een en ander gehad (lees hond, konijnen en katten) maar voor nu compleet met 4 heerlijke knuffel ragdolls.

Mijn interesse ligt voornamelijk op medisch gebied en daarom is paraveterinair assistente zijn op mijn lijf geschreven. Hopelijk tot ziens in de praktijk!

Annemieke Burggraaf, assistente

Ik ben geboren in Leiden en tegenwoordig wonend in Zoeterwoude, samen met mijn man en twee dochters. Ons gezin bestaat verder uit onze 2 katten Blitz en Nox en de hond Eef. Daarnaast hebben we nog 3 kippen. Na een groot aantal jaren met plezier als management assistent hebben gewerkt, vond ik het tijd in 2005 om mijn hart te volgen. Ik het roer omgegooid en ben mijn jeugddroom gaan volgen om wat met dieren te gaan doen. Ik heb de opleiding tot dierenartsassistente afgerond en ben in 2007 onderdeel geworden van het team van Dierenkliniek Winkelhof. Ik onderschrijf van harte de filosofie van onze praktijk: dieren de zorg bieden zoals wij ook onze eigen dieren wensen te behandelen!

Esther Belt, assistente

Hoi ik ben Esther, voor sommigen misschien een oude bekende, want van 2005 tot 2007 heb ik ook bij Dierenkliniek Winkelhof gewerkt. Sinds augustus 2019 ben ik weer terug op de plek waar ik ooit begon en sta ik met veel plezier klaar om u en uw huisdier(en) zo goed mogelijk te helpen!

Ik ben geboren en getogen in Oegstgeest en woon sinds 2017 met mijn man Tjerno, onze kat Deni (zie foto) en wat vissen in Hoofddorp. Vanaf jongs af aan heb ik thuis altijd dieren om mij heen gehad, wat ik erg fijn vond. Het is dus niet vreemd dat ik in mijn beroep iets met dieren wilde doen. Naast het omgaan met dieren vind ik de medische kant heel interessant waardoor het werk als dierenartsassistente perfect bij mij past! Naast mijn werk houd ik erg van lezen en rijd ik wekelijks paard.

Jessica de Groot, assistente

Sommige van jullie zullen mij nog wel kennen van een paar jaar geleden. Voor de mensen die mij nog niet kennen: ik ben Jessica. Ik ben nu sinds juli 2021 hier weer werkzaam. Ik heb altijd al met dieren willen toen ik  klein was. Ja, ik weet het is heel cliché. Ik geniet hier heel erg van en ik hoop u en uw huisdier zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Als u mij niet tegenkomt in de praktijk dan ben ik waarschijnlijk bij mijn paard Iris. Als ik daar niet ben, ben ik lekker aan het wandelen met de hond Harley of heerlijk een boek aan het lezen.

Hopelijk tot ziens in de praktijk!

Annemieke Plaizier-Koense, assistente

Hallo, ik ben Annemieke Plaizier.

Ik woon in Sassenheim samen met mijn man, 2 kinderen en hond Bouke. Na 24 jaar als stewardess gewerkt te hebben bij KLM besloot ik in 2020 weer te gaan werken als paraveterinair dierenartsassistente.

In 2002 heb ik mijn diploma behaald voor paraveterinair dierenartsassistente. Ik ben toen parttime gaan vliegen om in Amsterdam te gaan werken bij 2 dierenklinieken, dit was de perfecte combinatie van 2 droombanen!

Toen ik moeder werd zijn we verhuisd van Amsterdam naar Sassenheim en wilde ik na iedere vlucht helemaal thuis zijn bij de kinderen. Mijn werk bij de dierenkliniek heb ik toen opgezegd. Ik ben wel altijd vrijwilligerswerk blijven doen met dieren. Ik werk nu 1 ochtend in de week als verzorgster op de kinderboerderij in Sassenheim.

Sinds januari 2022 ben ik met veel plezier werkzaam bij Dierenkliniek Winkelhof. Ik vind het werk ontzettend leuk, want ik leer iedere dag enorm veel en ik heb leuk en fijn contact met mens en dier. Geen dag is hetzelfde, dit alles maakt het voor mij de perfecte baan!

Tot ziens in de kliniek!

Kely Koek, assistente

Hoi, ik ben Kely.

Ik ben geboren en getogen in Oud-ade, waar ik woon met mijn ouders, twee zusjes, twee honden, een kat en twee agapornissen. Als kind ben ik opgegroeid op het platteland met allerlei soorten dieren dus je kan wel zeggen dat de liefde voor dieren vroeg is begonnen.

Voor mijn opleiding tot dierenartsassistente heb ik van 2020 tot 2022 veel stage gelopen bij Dierenkliniek Winkelhof. Ik heb het daar enorm naar mijn zin gehad en heb ontzettend veel geleerd. Toen ik in mei 2022 mijn diploma heb behaald, ben ik gelijk bij deze praktijk aan het werk gegaan.

Ik ben heel blij dat ik hier mag werken omdat het naast het afwisselende en leuke werk, een ontzettend leuk team is!

Hopelijk tot gauw in de praktijk!

Alyssa Geurts, assistente

Hoi, ik ben Alyssa.

Vanaf het moment dat ik met mijn eigen dieren bij dierenkliniek Winkelhof ben geweest, wist ik dat dit een geweldige kliniek is.

Ik kon hier gelukkig stage lpen tijdens mijn tweede jaar paraveterinair sprinttraject en na het halen van mijn diploma ben ik blijven plakken.

Sinds november 2022 ben ik werkzaam in de kliniek.

Ik ben nu bezig met het halen van mijn vwo diploma om zo mijn droom tot diergeneeskunde studeren waar te kunnen maken.

Van kleins af aan zeg ik al dat ik iets met dieren wil doen en dat is nu gelukt! Ik kan mij geen leven zonder dieren voorstellen. Het huis zou zo leeg zijn zonder mijn hond Bengi, mijn twee katten en mijn twee tamme ratjes.

Tot gauw in de kliniek!