Team

Arthur Bastiaans, dierenarts

Team - Arthur Bastiaans

Samen met Karen van Cleef heb ik in 1994 Dierenkliniek Winkelhof opgezet. Opgegroeid in Leiderdorp, de middelbare school (Bonaventura) doorgelopen in Leiden, ben ik vervolgens Diergeneeskunde gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Na mijn studie ben ik na het waarnemen (vakantie-invallen) in diverse praktijken in dienst getreden van (tegenwoordig) Dierenziekenhuis Rotterdam. In Rotterdam heb ik een schat aan ervaring opgedaan. Zo heb ik een goed beeld gekregen van wat ik wel en wat ik niet wilde in de diergeneeskunde. Het was een logische stap om (in partnerschap) een kliniek te starten waar we alles -naar eigen gevoel- konden opzetten.

Van jongsaf aan wilde ik al dierenarts worden. Als kind in een gezin met veel dieren, was er voor mij geen andere optie. Ook mijn vrouw en 3 kinderen hebben door de jaren gemerkt dat je regelmatig dieren verzamelt. Voor sommige dieren is geen ander huis te vinden of je bent er verknocht aan geraakt. Zo verzamel je een konijn met 3 poten, een kip met een verlamde poot, eenden en andere blijvertjes. Onze Schotse/Amerikaanse Herdershond en vissen in de aquaria completeren mijn familie.

Karen van Ewijk-van Cleef, dierenarts

Team - Karen van Ewijk

In 1992 ben ik in Utrecht aan de universiteit afgestudeerd als dierenarts. Het grootste deel van mijn studie heb ik met collega Arthur Bastiaans doorlopen. Zo zaten wij ook tijdens de co-schappen in hetzelfde groepje. Zo leer je elkaar goed kennen en weet je wat je aan elkaar hebt. Niet zo vreemd dat wij samen Dierenkliniek Winkelhof zijn begonnen. Praktijkervaring heb ik na mijn studie opgedaan bij waarnemingen op een aantal vast adressen en een langere tijd in Amstelveen. Geboren in Leiden en getogen in Koudekerk kwam ik na mijn studie weer terug om midden in Leiden te wonen! Tegenwoordig woon ik met man en 2 kinderen in Nieuw-Vennep, waar wij 4 katten en 4 Labradoodles hebben rondlopen. Mijn bijzondere interesses liggen op het terrein van kattengeneeskunde, nieren en urinewegen en voortplantingsorganen.

Renata Schouten, dierenarts

Team - Renata Schouten

Ik ben opgegroeid in Waddinxveen en na de middelbare school diergeneeskunde gaan studeren in Utrecht. In 2000 ben ik afgstudeerd en komen werken in het team van Dierenkliniek Winkelhof. Met mijn man en onze twee dochters woon ik in Leiderdorp. Hier zorgen wij voor onze 2 konijnen en onze kat. Mijn bijzondere interesse ligt vooral op het gebied van aandoeningen van konijnen en knaagdieren.

Celia Admiraal, dierenarts
Team - Celia Admiraal

Sinds 2007 werk ik bij Dierenkliniek Winkelhof. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in 2001. Mijn oorsprong ligt in Katwijk en tegenwoordig woon ik samen met mijn vriend en kat Unox in Alphen.

Daniëlle Hartman, dierenarts

Ik ben opgegroeid in het boerendorpje Hoogmade en woon nu in Leiderdorp met mijn vriend, zoontje, Zwitserse Witte Herder Balou en kat Ninja. Dat ik iets met dieren zou gaan doen, is altijd al duidelijk geweest. Als klein kind was ik al gebiologeerd door alles wat leeft en beweegt. Dat ik dierenarts werd, verbaasde dan ook niemand. In het bijzonder interesseer  ik mij in de psychologie van dieren.  Waarom vertoont een dier angst of agressie. Kunnen we er iets aan doen? Dat is dan ook mijn specialisatiegebied. 

Celina Rijneker, assistente

Hallo ik ben Celina en sinds 2004 werkzaam bij de praktijk.

Als kind ben ik opgegroeid in een klein dorpje en tegenwoordig woonachtig in Alphen aan den Rijn samen met mijn man, 4 kinderen en 4 ragdolls.

De liefde voor dieren zat er al vroeg in en was daarom altijd buiten met honden te vinden of bij de paarden. Thuis hebben we ook het een en ander gehad (lees hond, konijnen en katten) maar voor nu compleet met 4 heerlijke knuffel ragdolls.

Mijn interesse ligt voornamelijk op medisch gebied en daarom is paraveterinair assistente zijn op mijn lijf geschreven. Hopelijk tot ziens in de praktijk!

Annemieke Burggraaf, assistente

Ik ben geboren in Leiden en tegenwoordig wonend in Zoeterwoude, samen met mijn man en twee dochters. Ons gezin bestaat verder uit onze 2 katten Blitz en Nox. Daarnaast hebben we nog 4 kippen. Na een groot aantal jaren met plezier als management assistent hebben gewerkt, vond ik het tijd in 2005 om mijn hart te volgen. Ik het roer omgegooid en ben mijn jeugddroom gaan volgen om wat met dieren te gaan doen. Ik heb de opleiding tot dierenartsassistente afgerond en ben in 2007 onderdeel geworden van het team van Dierenkliniek Winkelhof. Ik onderschrijf van harte de filosofie van onze praktijk: dieren de zorg bieden zoals wij ook onze eigen dieren wensen te behandelen!

Irma Gruben, assistente

Team - Irma Gruben

Mijn naam is Irma Gruben, ik ben geboren in ‘s-Hertogenbosch, maar woon sinds 2006 in Katwijk aan Zee. Na vele jaren als directiesecretaresse/office manager te hebben gewerkt gooide ik in 2006 het roer om. Ik heb toen 3 jaar in Noordwijk met paarden gewerkt (rijden, verzorgen, lesgeven). In maart 2010 ben ik begonnen met de opleiding Paraveterinair Dierenartsassistent welke ik in maart 2011 succesvol heb afgerond. Sindsdien heb ik met veel enthousiasme mijn liefde voor dit vak in praktijk kunnen brengen. Sinds oktober 2015 maak ik deel uit van het team van Dierenkliniek Winkelhof. Ik verheug mij erop om vanuit Leiderdorp u en uw huisdier zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn! Naast mijn liefde voor dieren en natuur ben ik gek op lezen en reizen.

Eveline Rietveld, assistente

Team - Eveline Rietveld

Ik ben Eveline. Ik begon in september 2015 met stagelopen bij Dierenkliniek Winkelhof en dat beviel zo goed dat ik gebleven ben. Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond. Sinds 1 juni 2016 werk ik nu met veel plezier als paraveterinair dierenartsassistente bij Dierenkliniek Winkelhof. Mijn hondje Bambi -die ook op de foto te zien is- komt regelmatig mee naar de praktijk. Verder heb ik thuis ook nog tamme ratjes. Ik hoop u gauw een keer te zien in de praktijk!
Esther Belt, assistente

Hoi ik ben Esther, voor sommigen misschien een oude bekende, want van 2005 tot 2007 heb ik ook bij Dierenkliniek Winkelhof gewerkt. Sinds augustus 2019 ben ik weer terug op de plek waar ik ooit begon en sta ik met veel plezier klaar om u en uw huisdier(en) zo goed mogelijk te helpen!

Ik ben geboren en getogen in Oegstgeest en woon sinds 2017 met mijn man Tjerno, onze kat Deni (zie foto) en wat vissen in Hoofddorp. Vanaf jongs af aan heb ik thuis altijd dieren om mij heen gehad, wat ik erg fijn vond. Het is dus niet vreemd dat ik in mijn beroep iets met dieren wilde doen. Naast het omgaan met dieren vind ik de medische kant heel interessant waardoor het werk als dierenartsassistente perfect bij mij past! Naast mijn werk houd ik erg van lezen en rijd ik wekelijks paard.

Jessica de Groot

Sommige van jullie zullen mij nog wel kennen van een paar jaar geleden. Voor de mensen die mij nog niet kennen: ik ben Jessica. Ik ben nu sinds juli 2021 hier weer werkzaam. Ik heb altijd al met de dieren willen werken toen ik klein was. Ja, ik weet het is heel cliché. Ik geniet hier heel erg van en ik hoop u en uw huisdier zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Als u mij niet tegenkomt in de praktijk dan ben ik waarschijnlijk bij mijn paard Iris. Als ik daar niet ben, ben ik lekker aan het wandelen met de hond Harley of heerlijk een boek aan het lezen.

 Hopelijk tot ziens in de praktijk!