Themamaand november & december: vuurwerkangst

Het lijkt nog ver weg, oud en nieuw. Maar voor eigenaren met angstige honden en katten is het verstandig om nu al na te denken over het vuurwerk. 

Honden, katten en konijnen hebben een veel gevoeliger gehoor gehoor als wij. Vuurwerk kan daarom een grote impact hebben op onze honden, katten en konijnen. Gelukkig niet alle dieren, maar als uw hond of kat er last van heeft, is het erg vervelend en stressvol voor ze.

Als u op tijd begint met het trainen van vuurwerkgeluiden, verlaagt dit duidelijk de angst. Het trainen van uw hond of kat kan heel makkelijk door het laten horen van vuurwerkgeluiden.  Vuurwerkgeluiden kunt u vinden op Youtube, maar er zijn ook speciale CDs . U begint op een heel laag volume, tegelijkertijd geeft u ook iets lekkers. Als uw hond of kat niet reageert op het geluid, kunt u het geluid wat hoger afspelen. Het is belangrijk om op tijd te beginnen met deze vuurwerktraining, het liefst al in november.

Naast de training zijn er nog andere mogelijkheden, om hond of kat te helpen bij hun angst voor vuurwerk. Er is voer met een speciaal natuurlijk bestanddeel, natuurlijke voedingssupplementen en eventueel medicatie.

De maanden november en december  krijgt u 10% korting op deze middelen.

Kijk voor meer info op /https://www.licg.nl/vuurwerk/

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *