Corona: Mondkapje per 19/10 verplicht!

We zien ons helaas genoodzaakt de Coronaregels verder aan te scherpen.

We zullen het dragen van een mondkapje binnen de kliniek per maandag 19 oktober a.s. gaan verplichten. Mocht u geen mondkapje bij u hebben, dan kunt u deze kopen aan de balie voor EUR 0.50 (kostprijs).

Ook indien u alleen voer, medicijnen etc komt ophalen, is het dragen van een mondkapje verplicht.

Voor alle duidelijkheid treft u hieronder nogmaals de regels aan die gelden in de praktijk.

Onderstaande regels zijn van kracht in onze praktijk:

  • Kom met slechts één begeleider van het dier naar de kliniek. Extra personen zullen door de assistente aan de balie worden verzocht buiten of in de auto te wachten.
  • Kom op de afgesproken tijd op uw afspraak, dat wil zeggen op het tijdstip dat met u is afgesproken. Dus niet te laat, maar óók niet te vroeg! Bent u toch eerder, wacht dan buiten tot aan het moment dat u aan de beurt bent.
  • Het dragen van een mondkapje in de kliniek is dus verplicht.
  • Heeft u griep en/of koortsklachten? Kom dan niet bij ons langs, laat eventueel iemand anders met uw dier komen. Bel bij twijfel voor advies.
  • Betaal zoveel mogelijk met de pin.
  • Graag bij het betreden van de kliniek uw handen ontsmetten (aanwezig in de kliniek).
  • Houd in de wachtkamer en spreekkamer minstens anderhalve meter afstand tot andere mensen, óók ten aanzien van onze dierenartsen en assistentes.
  • Wij hanteren een maximum van vier personen gelijktijdig in de wachtkamer. Hierbij moeten wij ook rekening houden met de klanten die op dat moment in de spreekkamers zijn. Als u dus ziet dat er al twee of drie mensen in de wachtkamer zijn, wacht dan buiten of vraag (vanuit de deuropening) aan de assistente of u naar binnen mag.

Wij rekenen op uw medewerking bij het naleven van deze regels! Hopelijk komen we er op deze manier met zijn allen gezond doorheen!

Het Team van Dierenkliniek Winkelhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *